Popup-Niks-missen-2.png

20 augustus 2014

Roos gaat studeren

Beste student,

Onlangs heb je je aangemeld door een studie aan de HVUVA. Ter voltooiing van jouw inschrijving aan deze onderwijsinstelling dient je Middelbareschooldiploma in vijfvoud en op handgeschept papier ingeleverd te worden. Ieder exemplaar dient met vulpen (RGB: 0,229,238) ondertekend te zijn door de rector van dienst en wordt vergezeld van het DNA-profiel, de jaaropgaven en de trouwaktes van al je familieleden tot de vierde verwantschapsgraad.

Om in aanmerking te komen voor de verplichte proefstudeerdag, zend je ons een in Adobe Professional Chromatic 2000 MovieQuest afgewerkte opname van jezelf waarin je door middel van vrije expressie en het reclameren van een achttiende-eeuwse schelmenroman (alfa) of de relativiteitstheorie (bèta) jouw studiekeuze motiveert. Binnenkort wordt op het Museumplein door Nick en Simon bekend gemaakt welke studenten er door zijn. Trek regenlaarzen aan en neem voor de zekerheid zes liter linksgedraaide yoghurt mee.

E-mail de uitslag van de vereiste leverpunctie en
soa-testen vandaag nog naar het studentensecretariaat

Wil je tijdens uw studie deelnemen aan tentamens, verwachten wij een Verklaring van Goed Gedrag. Nadat je deze per telegram aan de universiteitsbibliotheek hebt doen toekomen, kun je je online inschrijven voor de toetsen (www.hvuva.nl/aanmelden/vog/blackboard/installeer-blackboard/hvuva-error/funnykitten/admin/tent.htm). Bij een vermoeden van hertentamen klik je op de faalknop – het Profetisch Studieadvies zal op deze wijze het Bindend Studieadvies wichelen.

Zonder registratie bij DUO, Studielink, Startpagina, Studentenwoningweb en Google kan de HVUVA je inschrijving niet afronden. Om het makkelijker te maken biedt de Belastingdienst een App aan die je in één keer bij alle instanties inschrijft. Om de App te installeren (alleen iPhone 3) maak je in Excel een overzicht van je inkomsten van de afgelopen vijf jaar (inclusief zwartwerken), een analoge foto van je OV-chipkaart en vijftien kniebuigingen. Je ip-adres en een speekselmonster zijn voldoende om in te loggen

Vergeet je niet aan te melden voor de Introdeeweek! E-mail de uitslag van de vereiste leverpunctie, soa-testen (Chlamydia, Syfilis, HIV, herpes genitalis) en longfunctietest vandaag nog  naar het studentensecretariaat. Meld je ook nog even online aan op het Russische gedeelte van de website ( www.hvuva.nl/Руссиан.htm inloggen met DigiD en het wachtwoord van je eerste hotmailaccount). Het contactpersoon in geval van nood dient zich bij de onderwijsinstelling te identificeren met een duidelijke röntgenfoto van het gebit. LET OP! Nieuwe regelgevingen verbieden het lachen op röntgenfoto's!

Het collegegeld is vier werkdagen voor dagtekening van deze brief van je rekening geschreven. Je kunt bezwaar indienen tegen deze afschrijving door samen met een ouder of verzorger telefonisch contact op te nemen met de studentenadministratie, op oneven schrikkelwoensdagen bereikbaar tussen acht en kwart over acht.

De HVUVA wenst je veel plezier tijdens je studie en in Amsterdam. Bijgaand vind je de brochures '(Ooit eens) wonen in Amsterdam', 'Fiets kopen?' en 'Binnen de lijntjes leven'. Nog steeds vragen? Succes!

Met hartelijke groet,

P. Persijn, Rector Magnificus.

 

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.