Popup-Niks-missen-2.png

08 december 2021

‘Ik had wazige avondjes bij het weekend van Storm’

"Ik zit sinds kort bij mijn studievereniging Storm, waar ik allemaal nieuwe mensen heb ontmoet. Ze hebben een eigen plek in het W&N-gebouw, ik kom er heel erg vaak. Het is echt gezellig om die gasten elke dag te zien. We studeren daar vaak samen, maar we spreken ook gewoon af om te chillen. Begin november hadden we het introweekend. Dat was echt vlak voor de coronamaatregelen weer strenger werden. Ik ben blij dat ik toen mee was, want nu had dat niet meer gekund. We gingen met twee bussen naar een plek in de buurt van Zwolle, zaten met tien man op een kamer, er was een hoop gekloot en gefeest. We hadden bijvoorbeeld een themafeestje van de jaren twintig, dat was wel lachen met al die gozers strak in pak. Wat we verder hebben uitgespookt, weet ik niet meer zo goed; het waren wazige avondjes.

Het is echt gezellig om die gasten elke dag te zien

Vóór de nieuwe maatregelen hadden we elke woensdagavond een borrel, maar dat kan nu niet meer. Het is nog even aankijken wat ze nu gaan doen met de vereniging. Maar ik heb er wel vertrouwen in dat het weer de goede kant op gaat. Maar ik mis dat soort dingen wel. Ik heb nu echt mijn vriendengroep bij de vereniging, dus ik wil ze wel kunnen blijven zien. Als er geen Storm-evenementen zijn, spreken we ook gewoon samen iets af. Die mensen maken het leuk om elke dag naar de campus te komen.

Ik heb de eerste periode gehaald, maar het was wel op het nippertje. Mijn zelfdiscipline moet wel nog wat verbeteren. Als we groepswerk hebben gaat het wel, dan moet ik me aan de deadlines van de groep houden. Maar we hebben nu een theoretisch vak met vooral denkwerk. Ik denk met die theorieën als snel dat ik het snap, maar eigenlijk weet ik het dan net niet. Er gaat op een gegeven moment wel een punt komen dat ik wel die discipline krijg, maar ik ben bang dat het pas komt als ik echt in de knoop zit, en dan is het misschien al te laat."

DOOR ROOS VAN LEERDAM, STUDENT-REPORTER

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.