Popup-Niks-missen-2.png

15 oktober 2020 reacties 13

Hoe kies ik een Best Friend Forever?

Na wat eenzame dagen door Adelaide gestruind te hebben, besloot ik de datingapp Bumble BFF te downloaden, en algoritmes los te laten op het lot van mijn wellicht toekomstige vriendschappen. Daten leek mij de ideale manier om de omgeving te ontdekken, maar ondanks de genereuze persoonlijkheid van mijn vriend begreep ik dat daten met jongens onze relatie niet zal bevorderen.
Bumble BFF was de perfecte oplossing. Ik was blij met mijn vrouwelijke geslacht; een koffietje drinken aan het strand, picknicken in de botanische tuinen of samen naar de bios in een leuk wijkje lijkt mij vanzelfsprekender tussen twee meisjes dan tussen twee jongens. Maar het bleek lastiger dan ik dacht. Het vinden van een partner op een datingapp lijkt mij al een moeilijke opgave, maar dan heb je nog een type tot wie je je aangetrokken voelt. Hoe kies ik een Best Friend Forever?

Ik moet aan mijn 'slang'-woordenschat gaan werken

Gelukkig werden de foto’s voorzien van persoonlijke tekstjes: ‘Tiny bit of a hot mess but I’m heaps keen to meet trustworthy gal pals who I can get blackout drunk with, who is a brutal banter, who skips convos bout rona and who is in for a beveragino.’ Ik wist dat vrouwen in Australië bekendstaan om hun hoge ‘OMG I can't believe it!!’- gehalte, maar ik moet aan mijn 'slang'-woordenschat werken voordat ik met deze gal pal kan communiceren. ‘Anyone addicted to tiktok is a must’. Leeftijd 26. Dit kan niet kloppen. ‘I'm actually a pretty cool person in need of some girlies to share that side with, so looking for a girl who breathes oxygen who I can hit the bar with. Like legit, what are you doing tonight?’
Op de bank met een theetje. ‘Looking to expand my friend circle which currently includes myself only.’ Ja, maar moet ik dan de persoon zijn die jou uit je treurige eenzaamheid gaat trekken? ‘I’m only a nature person when no physical activity is involved.’ Niet aantrekkelijk voor mij.
Aan de andere kant, haar foto laat zien dat ze een lief hoofd heeft, mét grote boezem. Misschien wel fijn om in te verdwijnen wanneer ik heimwee krijg. ‘Skip the small talk, just tell me we’re besties now.’ Te makkelijk. ‘It’s adventure season, and I already got a messed up sleep schedule, so late nights seem like a groovy idea to me, yay or nay?’ Ehm.. nay.  

De enige vriendin die ik uiteindelijk van het BFF-daten heb overgehouden, noemt mij D (afkorting voor Duveke) of gal. Ik vind het allebei niks, maar ik vind haar wel leuk en door haar leer ik eten nu ook met OMG SOO YUMMY te beoordelen.

{ Lees de 13  reacties}

Door Lotte Slim op 16 oktober 2020

Heel leuk verhaal Duuk! Leuk geschreven ook!! Liefs

Door Noor op 16 oktober 2020

Hahaha!! Goud!

Door Annemijn op 16 oktober 2020

Hahahaha duuks, te leuk!

Door Tess op 16 oktober 2020

Hahaha Duukie geweldig stuk!! Leuk geschreven!

Door Shaan op 16 oktober 2020

Hahaha wat een leuk stuk dit duck!!

Door Doortje op 16 oktober 2020

D???

Door Sophia op 16 oktober 2020

Je bent zo leuk!!!

Door Juul op 16 oktober 2020

Love D!!!

Door Lieske Raaijmakers op 16 oktober 2020

Hahahaha leuk stukje duuk!!

Door Nynke op 16 oktober 2020

Wat een heerlijk stuk weer om te lezen!!

Door Derk-Jan op 18 oktober 2020

Hi Duveke, leuk wat van je te lezen en te zien dat het je daar nog bevalt, ondanks wat eenzaamheid... Leuk verhaal! Bijzonder volk lijkt me... Groetjes, DJ

Door Lara op 18 oktober 2020

Duuk hahahaha ik vind het te leuk!!

Door Hannah op 25 oktober 2020

Hahahaha duukie ?????

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.