We zijn weer begonnen

Campus  5 september 2016

We zijn weer begonnen

Even snel een broodje halen bij de campus-super zit er nu niet in. Met bijna vierduizend eerstejaars bachelorstudenten is vandaag het academisch jaar weer begonnen.

Vanmiddag is de officiële opening: minister Bussemaker komt pleiten voor gelijke kansen voor kinderen van laag- en hoogopgeleide ouders; de beste student en docent worden verkozen, we gaan op zoek naar de academische waarde van de VU, The Boardroom vraagt aandacht voor vluchtelingen, en iedereen is welkom- ook die nieuwe eerstejaars - bij deze Opening Academisch Jaar, die vanmiddag om 15 uur begint.

Marieke Schilp
BEELD: MS