Jeugdwerkloosheid: praat erover met Asscher

Politiek  24 februari 2014

Jeugdwerkloosheid: praat erover met Asscher

Heb je straks na je studie wel een baan? Of moet je desnoods ver onder je niveau gaan solliciteren? Maar dan verdring je anderen weer van hun plek... De jeugdwerkloosheid in Nederland (nu 17 procent) stevent af op een record, en verbetering lijkt er voorlopig niet in te zitten.

Studentenpanel

Aanstaande woensdag kun je hierover in gesprek met Lodewijk Asscher, minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Samen met studentenvereniging Machiavelli organiseert De Balie een discussieavond: wat zijn de grootste zorgen van de jongeren die nu de arbeidsmarkt op gaan? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat er in Nederland meer werkgelegenheid voor jongeren ontstaat?
De minister gaat in gesprek met een studentenpanel, maar het publiek mag ook meepraten. Woensdag 26 februari, 20.30 uur.

Gratis kaartjes

Wil je er bij zijn? Advalvas mag kaartjes weggeven. Stuur snel een mailtje naar website.advalvas@vu.nl, en wij zetten je naam op de gastenlijst.

Marieke Schilp
BEELD: RVD