Debat 01 november 2012

Het leven in 2030

Hoe is het leven in 2030? VU Connected organiseert deze maand bijeenkomsten waarin iedereen zijn toekomstverwachtingen kan formuleren. Visionairs, wetenschappers, journalisten, maar ook studenten spreken zich uit. Het begint op donderdag 7 november met Sterke verhalen. De hoogleraren Halleh Ghorashi en James Kennedy openen het debat, gevolgd door een denksessie waarin je onder leiding van De Argumentenfabriek de uitdagingen voor 2030 benoemt.

De week erop kun je in Artis debatteren over groene groei. In 2030 groeit de economie zonder de leefomgeving te belasten. Of is groene groei de nieuwe bubbel? Geef je mening.

Je kunt ook alvast je gedachten laten gaan over de economie als corporatie, genetisch sleutelen, medische zelfkennis en duurzaamheid. Voor studenten is de toegang gratis, leden betalen 10 euro. Meer info over de maand 2030.

Win Castermans
BEELD: VU connected