Bak een tosti en win een gewoon kookboek

Mail&Win  3 februari 2017

Bak een tosti en win een gewoon kookboek

Wat eten studenten? Nou, gewoon. Tenminste volgens foodblogger Leonie ter Veld. Inmiddels is haar tweede kookboek verschenen. En Advalvas mag er drie weggeven.

In 2013 ging haar blog gewoonwateenstudentjesavondseet.nl viral. Hierop post Ter Veld simpele en goedkope recepten. Naar eigen zeggen zijn het recepten voor mensen die niet van koken, maar wél van lekker eten houden.

Niet suikerarm

Gewoon wat een studentje nog meer eet bevat ongeveer zeventig eenpersoonsrecepten die makkelijk te maken zijn. Geen gedonder met glutenvrij of suikerarm, en met net voldoende groenten erin zodat het Voedingscentrum (en je moeder) niet gaan zuchten. Van een taartilla (gestapelde tortilla’s) tot pasta met kip in gorgonzolasaus.

Tosti

Kookboek winnen? Daar moet je wel iets voor doen. Ter Veld heeft zichzelf gekroond tot tostikoningin van Nederland (iemand moet het zijn). En jij kunt haar naar de kroon steken. Bak een originele-maar-lekkere tosti en stuur de foto met het recept uiterlijk zondag 12 februari naar actie.advalvas@vu.nl.

Eén waarschuwing: we kunnen bij Advalvas óók googelen. Wie een recept simpelweg knipt en plakt, wordt van de wedstrijd uitgesloten.

Floor Bal
BEELD: Leonie ter Veld