Aureus en EOS houden hun traditionele Prinsjesdagdebat

Politiek  19 september 2013

Aureus en EOS houden hun traditionele Prinsjesdagdebat

Vorig jaar lieten ze verstek gaan, maar aanstaande maandag, 23 september organiseren faculteitsverenigingen EOS en Aureus weer het traditionele Prinsjesdagdebat.

Internetondernemer Danny Mekic´en Kamerleden Mark Harbers (VVD), Wouter Koolmees (D66) en Arnold Merkies (SP) zullen met elkaar in debat gaan over de thema’s de thema's onderwijs, arbeidsmarkt en pensioenen. VVD’er en voormalig Kamervoorzitter Frans Weisglas zal zorgen dat het allemaal niet teveel uit de hand loopt.

Deskundig licht

Voorafgaand laat econoom Eric Bartelsmanzijn deskundige licht schijnen op het één en ander.

Het debat begint om 14 uur en heeft plaats in cultuurcentrum De Griffioen op Uilenstede. Meer informatie hier.

Peter Breedveld
BEELD: hang_in_there (Flickr creative commons)