Advalvas zoekt talent

Advalvas  29 april 2016

Advalvas zoekt talent

Wil je naam maken als columnist? Advalvas zoekt een opvolger voor Roos van Rijswijk, die in juni haar allerlaatste column in Advalvas schrijft.

Kun je bondig, pittig en met humor schrijven over jouw studentenleven? Of kun je raak commentaar leveren op alles wat je op de VU ziet gebeuren? En ben je student aan de VU? Stuur je proefcolumn in maximaal 300 woorden vóór 25 mei 2016 naar hoofdredacteur Marieke Schilp.

Als columnist schrijf je elke twee weken een column voor Advalvas magazine en we publiceren je column ook op onze website. Je krijgt daarvoor een fijne vergoeding.